Oct
14
2021

Finn frem i titusenvis av julesanger!

Finn frem i titusenvis av julesanger!

Det er ikke lett å finne ny julemusikk eller julesanger du ikke har hørt før. Og av og til kan det være fint å supplere den gamle julespillelista med litt nye sanger!

Du finner selvfølgelig også vår egen Julemusikk & Julesanger her også. Om du ønsker de aller beste og mest streamede julesangene i Norge, er dette lista for deg!

På ChristmasMusic.com kan du finne julesanger basert på stemning. Her har du noen eksempler på spillelister:

Mood: Christmas Cool

Finn frem i titusenvis av julesanger!

Cool Christmas Songs finner du for eksempel Deck the Halls, Misteltoe Jam, The Christmas Sing-Along og Pentatonix sin funky versjon av Santa Claus Is Coming To Town.

Mood: Christmas Peaceful
Finn frem i titusenvis av julesanger!

Peaceful Christmas Songs finner du de rolige og avslappende julesangene, som Let It Snow, Home For Christmas og Wintersong.

Mood: Christmas Exited

Finn frem i titusenvis av julesanger!

Exited Christmas Songs finner du julesanger som Counting Down To Christmas, Jingle Bells, Macarena Christmas og Santa Claus is Coming to Town.

Mood: Christmas Fiery

Finn frem i titusenvis av julesanger!

Christmas Fiery finner du julesanger som Rudolf er rød på nesen, Blue Xmas, Little Drummer Boy og Merry Christmas.

Mood: Christmas Sophisticated

Finn frem i titusenvis av julesanger!

Christmas Sophisticated finner du julesanger som Sleigh ride, White Christmas, Little Drummer Boy og Santa Baby.

Mood: Christmas Lively
Finn frem i titusenvis av julesanger!

Christmas Lively finner du julesanger som Let it snow, Twelve Days of Christmas, Winter Wonderland, Santa Bring My Baby Back med flere.

Mood: Christmas Upbeat
Finn frem i titusenvis av julesanger!

Christmas Upbeat finner du julesanger som Marys Boy Child, Merry Christmas Everyone, Going Home for Christmas og Must be Christmas.

Mood: Christmas Sentimental

Finn frem i titusenvis av julesanger!
Christmas Sentimental finner du julesanger som O Christmas Tree, Jingle Bell Rock, Amazing Grace og Be A child At Christmas Time.

Anbefalte spillelister

Anbefalte artikler

Julekongen, skomakergata, snøfall, jul i svingen, jul i blåfjell
Sep
1
2019

JULEKALENDER 2019 – ÅRETS JULEKALENDER

Det ryktes om at Julekongen skal være julekalender i 2019! Ikke Jul i blåfjell, ikke jul i skomakergata, ikke snøfall men Julekongen på NRK. Vi gleder oss til årets julekalender, og varmer opp med julemusikk frem til den er i gang. Spillelisten finner du her: https://FiltrNO.lnk.to/Julemusikk.... LES MER
51ssy-v5pwl
Nov
7
2011

Elvis Presley – White Christmas

“I’d like to do my favorite Christmas song” sier Elvis et legendarisk TV opptak, før han gjør en duett av “Blue Christmas” med Martina McBride. Du finner julesangen i våre store julemusikk-spilleliste “The Ultimate Christmas List” på både SPOTIFY og WIMP. Du kan også se videoen av det legendariske TV opptaket.... LES MER
julebord
Sep
9
2015

JULEBORD

Nå er det ikke lenge igjen til julebordsesongen er i gang! For å sette den riktige stemningen har vi laget den perfekte julebord-spillelisten så du har én ting mindre å tenke på i forkant av julen! Den beste spillelisten for julebordet finner du her! .... LES MER
christmas_with_elvis_ep
Nov
11
2013

Elvis Presley, White Christmas – 1957 julealbum

Da Elvis Presley spilte inn Irving Berlins “White Christmas” for sin 1957 “Christmas Album”, tok komponisten selv en ringerunde og tagg DJs om ikke å spille Elvis’ versjon av sangen hans!.... LES MER
andrew-neel-48762-unsplash
Aug
20
2018

ERIC CLAPTON OG AVICII SLIPPER JULEALBUM

Eric Clapton skal ut med julealbum, og dedikerer en låt (Jingle Bells) til Avicii. Les hele artikkelen her, eller gjør som oss og lad opp til julen med den beste julemusikken. Hør spillelisten her: https://FiltrNO.lnk.to/Julemusikk.... LES MER