Nov
2
2021

Julesanger – Finn din julespilleliste her

filtr – Julesanger og Julemusikk

Her er en rekke spillelister med julemusikk, slik at det blir enklere for deg å finne din favorittspilleliste til julen. Finn spillelisten, og husk å følge den i Spotify så finner du den igjen når du ønsker helt frem til jul.

Julesanger – Finn din julespilleliste her
Julemusikk

Kom i julestemning med Kurt Nilsen – Himmel På Jord, Maria Mena – Home For Christmas og alle de mest kjente norske julesangene i denne spillelisten! Klikk her for å lytte!
Julesanger – Finn din julespilleliste her
Barnas Julesanger

På Låven Sitter Nissen, Bjelleklang og Rudolf Er Rød På Nesen er blant klassikerne du finner i denne spillelisten med julesanger som er barnas favoritter! Perfekt til juleverkstedet. Trykk her for å komme til Barnas Julesanger!
Julesanger – Finn din julespilleliste her
Jul med Elvis Presley

Silent Night sunget av Elvis? Ja, takk! Selveste Elvis Presley har laget sine versjoner av kjente julesanger, og det høres så bra ut! Klikk her for å lytte til Jul med Elvis Presley!
Julesanger – Finn din julespilleliste her
Stress ned, det er jul!

Senk skuldrene og kjenn julefreden komme over deg med denne spillelisten. Her finner du herlige julesanger som garantert vil gi deg ro. Lytt til spillelisten “Stress ned, det er jul!” her.


Julesanger – Finn din julespilleliste her
Last Christmas (filmmusikken) med George Michaels Last Christmas og mange andre fine låter fra filmen

En av filmene som må ses i løpet av julen er Last Christmas! I denne spillelisten finner du den fine musikken fra filmen. Sjekk ut sangene fra Last Christmas her!

Anbefalte spillelister

Anbefalte artikler

eurythmics-503db54a452f5
Nov
11
2013

Eurythmics, Winter Wonderland – Britisk pop-jul størst i Amerika

I en fersk meningsmåling ble Eurythmics ”Winter Wonderland” kåret til den nest mest populære sangen på amerikansk radio i julen 2012..... LES MER
daryl_hall__john_oates_-_jingle_bell_rock_from_daryl
Nov
7
2011

Daryl Hall & John Oates – Jingle Bell Rock

Sjekk denne videoen. Noen som har julehumor eller hur? Denne er verdt å dele folkens!                        .... LES MER
very_special_christmas_1
Oct
29
2013

Siden 1987, har serien “Very Special Christmas” gitt over 100 millioner USD for Special Olympics

Siden starten i 1987, har albumserien “A Very Special Christmas” samlet inn mer enn 100 millioner dollar til Special Olympics. Hør denne og mange andre klassikere i en av våre julemusikk-spilleliste!                  .... LES MER
a-christmas-album-4f78f7305e3fa
Nov
11
2013

Barbara Steisand, Christmas Album – 1999

Barbra Streisands 1967-album “A Christmas Album” hadde i 1999 solgt fem millioner eksemplarer i USA alene!.... LES MER
COUNTRYCHRISTMAS_KENNYCHESNEY_1500X1500_SQUARE
Oct
2
2015

COUNTRY CHRISTMAS

Ja takk til jul med Johnny Cash og Dolly Parton? Sjekk ut country-julespillelisten vår, Country Christmas!   Du finner den her:  Country Christmas på Spotify.... LES MER